Enschedesestraat 68 | 7551 EP Hengelo
secretariaat@drschaepmanstichting.nl

Scholen op de kaart

Op deze site vind je veelzijdige informatie over basisscholen en middelbare scholen en kan je scholen vergelijken. Of je nou op het punt staat om een goede en geschikte school te kiezen, of als professional benieuwd bent hoe het staat met de kwaliteit van de scholen in je omgeving, voor iedereen biedt deze site interessante informatie over onderwijs en resultaten.

Convent PO

Het Convent PO is een samenwerking van negen schoolbesturen voor Primair Onderwijs in Twente en een deel van de Achterhoek en wordt gevormd door schoolbestuurders van deze stichtingen.

Onderwijsinspectie

Onze missie is ‘Effectief toezicht voor beter onderwijs’. Elk kind heeft recht op goed onderwijs. Leerlingen, studenten en ouders moeten erop kunnen vertrouwen dat het onderwijs op een school goed is. Leraren, schoolbesturen en andere professionals zetten zich hier iedere dag voor in.

ICT Helpdesk Dr. Schaepmanstichting

Voor alle vragen en verzoeken richting de ICT helpdesk.

Klik hier om naar de pagina te gaan

Dr. Schaepmanstichting